Unibet

Software-ul Unibet este creat avand in vedere jucatorii. Jucatorii pot ramane incognito schimband poreclele dupa bunul plac. Nu puteti alege o anumita tabela – sistemul sta un jucator la masa aleatorie a jocului pe care l-a ales (de aceea, profesionistii trebuie sa isi deschida miza de mai multe ori pana cand vad un tabel potrivit).

Interfata in sine este luminoasa si sensibila. Intrucat sala se adreseaza jucatorilor de agrement, conceptul principal al clientului de poker este capacitatea de a efectua diverse sarcini si de a gasi cu usurinta un joc intr-un singur clic. Tabelele arata frumos, dar sunt potrivite cu greu pentru multi-tablete serioase. Desi nu exista restrictii cu privire la numarul de tabele deschise.

Managerul Holdem si PokerTracker sunt interzise de Unibet deoarece la aceste jocuri inca sunt slabiciuni ce pot fi exploatate de profesionisti ai jocului care pot face mai mult decat pentru binele lor.

Mai trebuie sa retineti ca incet-incet Unibet a devenit un loc unde se aduna tot mai multi profesionisti ai pokerului care te pandesc daca esti incepator si faci greseli, sa iti ia banii la orice mana.

Puteti muta fondurile prin orice mijloace doriti. Visa, Neteller, Skrill, Ukash, ClickandBuy si alte sisteme de plata electronica sunt disponibile. Banuturile se gestioneaza rapid si in siguranta.

Nota! Mastercard este acceptat numai pentru depozite, dar nu si pentru retrageri.