Solskjær crede că Marcus Rashford poate fi o mașină de gol pentru United

Ole Gunnar Solskjær crede că Marcus Rashford poate fi o mașină de goluri pentru Manchester United, antrenorul interimar „lovindu-l” pe atacant pentru a marca atât cât face Romelu Lukaku la antrenament.

United călătorește la Arsenal pe Duminică, adversari împotriva cărora Rashford și-a marcat debutul în Premier League în urmă cu trei ani, înscriind de două ori într-o victorie cu 3-2 pe Old Trafford. Miercuri, jucătorul de 21 de ani a înregistrat un penalty de întârziere memorabil împotriva Parisului Saint-Germain pentru a-l trimite pe United în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a 43-a lovitură în 159 de apariții, iar Solskjær este încrezător că poate crește raportul.

Întrebat dacă Rashford poate fi prolific, norvegianul a fost de acord și a spus: „Îl tot bat cu asta că ar trebui să marcheze tot atâtea goluri cât Rom după ce sesiunile de antrenament [sunt] terminate.Ar trebui să obțină întotdeauna acele simple tape-in-uri, finisaje – cum a marcat Rom în ultimele jocuri.”

Solskjær a arătat cum Cristiano Ronaldo și-a dezvoltat golurile de-a lungul carierei. „Obiectivele lui Rashy sunt uneori lumești, dar vezi îmbunătățiri, maturitate și schimbarea obiectivelor lui Cristiano de când era tânăr până acum. El înscrie mai mult din interiorul careului și asta trebuie să îmbunătățească Rashy. Va primi cinci până la 10 goluri în plus.”

Marcatorul record al United este Wayne Rooney, cu 253. Întrebat dacă Rashford poate fi un om cu un singur club și are șansa de a provoca această etapă, Solskjær a spus: „Ar fi fantastic. Cunoaștem cu toții legendele pe care le-am avut la acest club, care au rămas aici atât de mult timp și au fost jucători dintr-un singur club. Sperăm că Rashy va fi unul dintre ei.Dacă continuă să producă, va rămâne în echipă.

„Încă are doar 21 de ani, așa că nu te aștepți încă la consistență în tot jocul lui, dar are întotdeauna această calitate. Finisarea lui, lovirea mingii, atitudinea lui, asta va fi mereu cu el.”

Solskjær îl va avea pe Anthony Martial disponibil împotriva lui Arsenal, după o accidentare inghinală, Nemanja Matic și Ander Herrera având și ei un șansa de a face echipă. „Suntem bine. Arsenal a jucat cu 24 de ore mai târziu decât noi [în Europa League] și, desigur, va fi mai greu pentru ei, așa că vom fi pregătiți pentru duminică, cu siguranță.”

Solskjær a supravegheat victoria lui United în fața PSG. fără 10 jucători din prima linie, dar nu s-au plâns niciodată o dată în acumulare.El a indicat de unde vine abordarea sa pozitivă.

„Asta este în educația mea, de unde vin”, a spus el. „Îmi amintesc că mi-am zdrobit pomeții jucând un joc de echipă de rezervă și am jurnalul [încă la] acasă și la două zile după ce am scris: „Ce oportunități îmi oferă asta?” Pentru că nu am putut face niciun contact fizic, dar am Aș putea face o mulțime de muncă fizică, muncă de fitness, alergare, finisare, toate acele lucruri mici care au fost întotdeauna cu mine. Nu știu altă modalitate de a aborda lucrurile [decât să fii pozitiv].”

Penalty-ul lui Rashford a fost acordat în urma unei intervenții VAR după ce șutul lui Diogo Dalot l-a lovit pe Presnel Kimpembe.Vineri, UEFA a făcut o mișcare să clarifice de ce Damir Skomina, arbitrul, a luat decizia.

Organul de conducere a declarat într-un comunicat: „VAR, după ce a verificat diferite unghiuri disponibile, a recomandat arbitrului un teren pe teren. revizuire în urma incidentului din zona de pedeapsă. Având în vedere că arbitrul nu a recunoscut în mod clar incidentul în timpul jocului în direct, a fost efectuată o revizuire pe teren.

„În urma revizuirii pe teren, arbitrul a confirmat că distanța pe care mingea a parcurs-o nu a fost scurtă și impactul nu putea fi așadar neașteptat. Brațul apărătorului nu a fost aproape de corp, ceea ce a făcut corpul apărătorului mai mare, astfel încât mingea a fost oprită să se deplaseze în direcția porții.