Episodul 57 din seria încă populară Ben Arfa v Emery

The Fiver nu este unul dintre acele organe de highfalutină care ar recunoaște că ar fi depășit gagurile din cel mai cunoscut cotidian de sport din Franța, așa că suntem aici și acum inventăm numele Panic Saint-Germain. Este un nume care a căpătat o nouă relevanță săptămâna aceasta, desigur, dar prăbușirea care pare cel mai pertinent a avut loc în urmă cu doi ani, când Unai Emery era responsabil de agenții de piață nervoși. Pentru că, după ce PSG a predat un avantaj 4-0 în prima manșă cu Barcelona în 2017, unul dintre înlocuitorii lor neutilizați, Hatem Ben Arfa, ar fi mustrat pe Emery că a pus bazele capitulării prin „împrăștierea stresului”. Hudson-Odoi fură. Tunetul lui Willian în timp ce Chelsea a tăiat Dynamo Kyiv în derivă Citește mai mult

Acela a fost episodul 57 din serialul încă popular Ben Arfa v Emery, a cărui ultimă emisiune a fost difuzată joi în nordul Franței.În ea, Emery și-a luat noile încărcături, toate îmbrăcate în truse Arsenal, pentru o întâlnire cu Big Vase la casa noii echipe a lui Ben Arfa, Rennes, cu consecințe hilare. Arsenal nu a dezamăgit când a fost vorba de a oferi unii dintre vechii favoriți – a existat un cartonaș roșu, un autogol și japa recurentă în care Mesut Özil încearcă să înece un festival rock la mijlocul terenului cu un solo tandru de harpă. Dar ceea ce l-a amuzat cu adevărat pe Ben Arfa în timpul victoriei cu 3-1 a echipei sale a fost histrionismul de pe linia de margine a lui Emery, care, a sugerat jucătorul, este un incorigibil zgârcitor de o scrisoare. „Motivația mea a fost să joc un meci solid, să câștig și să ne punem într-o poziție bună pentru a trece, asta era în capul meu”, a spus Ben Arfa ca un profesionist solid înainte de a adăuga: „Dar l-am văzut pe același Emery, la fel de agitat ca întotdeauna.M-am uitat la el de câteva ori și asta m-a făcut să râd puțin. El nu s-a schimbat.”

Între timp, Emery a trebuit să găsească un motiv pentru performanța regretabilă a echipei sale. El a spus deja în acumulare că oboseala nu ar fi o scuză acceptabilă, așa că ce explicație ar putea da? Channel Klopp și denunțați vântul? Recunoașteți că înlocuirile lui au fost viciate și Henrikh Mkhitaryan la fundaș drept a fost o piesă de improvizație prost judecată? În cele din urmă, a optat pentru ceva despre trimiterea lui Sokratis să fie un punct de cotitură nedorit.Cu manșa secundă încă de urmat la Emirates, nu era chiar momentul potrivit pentru a oferi cea mai evidentă explicație: că Runda Arsenalului a fost retrogradată de la Big Cup la Big Vase.CITATUL ZILEI

< p> „Toți suntem despre artă și unitate pe teren și să ne sprijinim reciproc în afara terenului. Să ne jucăm cu oameni ca Sylvia Plath și Millicent Fawcett pe tricourile echipei, ne oferă acea piesă suplimentară de inspirație și motivație și ne face și mai mândri că reprezentăm Camden” – managerul Camden Town Ladies, Pranay Dhanani, pe tricoul proiectat de Bodil Jane vor purta – despre care se spune că este primul tricou de fotbal/operă de artă realizată vreodată – în Greater London Women’s Football League pentru a sărbători pe Camdenite de seamă de Ziua Internațională a Femeii.Facebook Twitter Pinterest Este un bătaie – și, mai bine, nu se va ciocni niciodată. Fotografie: Camden Town Ladies FC/FacebookSON HEUNG-MINUL ZILEI

„Dacă ești un fotbalist bun, dar nu știi cum să-i respecti pe ceilalți, nu ești nimeni. Uneori este dificil, dar noi suntem oameni înainte de a fi fotbaliști. Ar trebui să ne respectăm unul pe altul. Pe teren, în afara terenului – de ce ar trebui să fie diferit?” – Unul frumos Fiu. Facebook Twitter Pinterest Frumos pe Fiul.Cu excepția faptului că nu este Big Cup, este Big Vase și nu este Bayern Munchen, este Rennes, iar cântecul „ne-am recuperat Arsenalul” încă funcționează” – Nobil Francis.

„Nimeni nu a făcut-o. spune-i bietului Gigi Buffon că istoria recentă a arătat că PSG nu ar fi cel mai sigur pariu de transfer pentru medalia lui „a câștigat totul, dar totuși pentru a câștiga Cupa Mare”?” – Carol Hayden.

„Trăind ca mine în mediul sportului de echipă din America de Nord, unde VAR este integrat la niveluri superioare de mulți ani, trebuie să râd ca și restul (fotbalului) lumea se apucă de această tehnologie. Bun venit noilor voștri stăpâni roboți!” – Mike Edwards.

„A irlandez FA a verificat în mod corespunzător eligibilitatea Theme Pub O’Fiver de a juca pentru ei (Bits and Bobs de ieri)?Sunt destul de sigur că ar fi ceva de genul Faoinpubh O Foimah dacă ar fi cu adevărat irlandez. Ar putea avea un alt Tony Cascarino pe mâini…și nimeni nu vrea asta, nu-i așa? – Richard O’Hagan.

Trimite scrisorile tale la the.boss@theguardian.com. Și puteți oricând să tweetați The Fiver prin @guardian_sport.Câștigătorul de astăzi al ultimei noastre scrisori din ziua de azi este…Noble Francis, care câștigă o copie a Spaniei de Graham Hunter. ȘTIRI, BITS AND BOBS

Un fan al Manchester United înjunghiat miercuri la Paris noaptea își revine după o intervenție chirurgicală și s-ar putea să se întoarcă acasă la începutul săptămânii viitoare.

Mijlocașul Amed Sk, Mansur Calar, a fost suspendat pe viață de FA turcă după ce a tăiat mai mulți jucători de la Sakaryaspor cu o lamă de ras ascunsă. în timpul unui meci din divizia a treia.

Roma l-a numit pe Claudio Ranieri ca noul șef al pisicii drăgălașe cu nouă vieți, după ce i-a oferit lui Eusebio Di Francesco vechea avântare. „Când romii te sună, este imposibil să spui nu”, a aplaudat Claudio. Facebook Twitter Pinterest Uite cine s-a întors!Dar cred că sunt cel mai bun care să ne treacă peste linie anul acesta.”

Manchester City ar fi bine să treacă mai departe și să câștige Big Cup, pentru că clubul ar putea fi interzis din competiție după lansarea Uefa. o investigație asupra acuzațiilor conform cărora clubul a jucat rapid și liber cu regulile FFP.

$tevie Mbe spune că o câștigare a titlului Liverpool în acest an nu ar ajuta absolut nimic pentru a ajuta la vindecarea amintirilor dureroase ale acelui derapaj. „Această rană a fost deschisă din experiența mea [în 2014]”, a urlat el. „Sper ca Liverpool [să câștige], dar nu va face rana mea să se simtă diferit.”

Și Maurizio Sarri consideră că Callum Hudson-Odoi este…așteaptă-l…dum dum dum du du dum dum…dum dum dum du du dum dum … sub presiune! „Este foarte periculos, la 18 ani, să ai această presiune”, a cântat el, înainte de a face un ee-do-ba-bé scat solo în stil Freddie Mercury. ÎNȚI VREI MAI MULT?

„Anglia este suficient de bună pentru a câștiga Cupa Mondială.” Atacantul de la Barcelona, ​​Toni Duggan, continuă să discute cu Suzanne Wrack.