Principalele piete unde poti paria cu marja mica pe 22Bet

Aceasta casa de pariuri acorda o importanta majora sanselor live si evenimentelor in joc cu optiunea meniu Live. Cand navigati la pagina de pariuri live, meniul din partea stanga va arata ce sporturi live sunt in prezent in joc si pe care pot fi pariati. Un numar de langa sport sau eveniment va reprezenta cate jocuri traiesc in prezent.

In ceea ce priveste pietele pariurilor sportive, cota de fotbal este principalul obiectiv al acestei case de pariuri. Ofera piete actualizate si cele mai recente pariuri pentru toate ligile din jurul Globului. Aceasta poate include EPL, La Liga, MLS si multe altele.

Una dintre partile unice despre 22bet este piata lor de pariuri Cyber si eSports. Pentru ca ofera una dintre cele mai mari game de piete din care sa aleaga industria. Puteti paria pe eSports, cum ar fi Fotbalul American sau Rugby. In caz contrar, exista piete de pariuri pentru jocuri populare, inclusiv Angry Birds si FIFA.

O alta caracteristica unica a 22Bet este sectiunea cazinourilor. Acestea au o gama larga de jocuri de casino populare si unice pentru a va mentine implicat. Acest lucru poate include preferate precum Ruleta si Blackjack la jocurile unice din Japonia.

Tipurile de pariuri de la aceasta casa de pariuri ofera optiuni simple si avansate. In categoria simpla, pariul unic si pariul multiplu pot fi selectate din tabelul de pariuri. Apoi pentru pariori avansati, pariuri pe acumulator si sistem sunt oferite.

Aceasta casa de pariuri ofera optiuni de contact adecvate. Au o optiune de chat live in care clientii pot pune intrebari rapide. In caz contrar, exista un formular de contact prin email care va raspunde in urmatoarele 24 de ore. La fel si conturile de e-mail directe enumerate pe pagina lor de contact.