Va exista un moment de cotitură pentru NHL. În curând, suspectează portarul ceh de la Washington

Posted on Posted inNHL

Situația portarului din prestigioasa organizație pentru Vanecek, în vârstă de 23 de ani, nu este tocmai roz. Capitala îi răsfăța pe Braden Holtby (29 de ani), care încheie contractul după sezon, și pe Pheonix Copley (27 de ani), care are un contract de trei ani. Samsonovem (22).

Chiar dacă Samsonov chiar l-a invitat pe Vanek la o nuntă vara, ei sunt competitivi.

“Pentru prima dată înainte de sezon, simt că șansa mea ar putea veni.Bineînțeles că nu le pot spune băieților din prima echipă că Vítek vine și că stau ”, râde portarul ceh. “Nici nu pot spune ce cred ei la club, dar mi-au oferit o afacere bună, deci probabil că există ceva de-a face cu asta.” de dolari. Cu toate acestea, restul de doi ani se transformă acum într-un singur sens.

Ce înseamnă asta?

Vanek va avea un venit garantat de 700 $ sau 750.000 USD pe an, fie în fermă, fie în prima echipă. . În același timp, clubul arată interes, încredere.

„Acest lucru este foarte important. Dacă aș avea o călătorie în doi ani de doi ani, nu ar mai avea sens pentru mine.Acum sunt tânăr, dar peste doi ani voi avea douăzeci și cinci de ani, iar acesta este punctul de cotitură în care ar trebui să încep încet să prind în NHL ”, spune Vaněček. În timpul play off-ului de primăvară, el a jucat al treilea portar la Capitals. S-a antrenat lângă Holtby, s-a așezat în cabina sa, a prins rănile lui Alexander Ovechkin și a urmărit meciurile cu Carolina de pe tribune. Ovečkin nu trebuie uitat ”, își amintește portarul. – Dar cine știe dacă m-ar chema sau Samson în caz de accidentare? Ideea este, cine va prinde mai bine.În sezonul trecut m-am descurcat bine, antrenorul m-a lăudat că nu i-a fost teamă să mă pună pe poartă. Știa că voi face o treabă bună, îi place el.

„Doar lucrează acum!”, Spune el.