Varaďa merge pe două fronturi. Ne dorim succes în Třinec și în echipa națională, spune el

Václav Varaďa s-a bucurat cu adevărat de sărbătorirea titlului de campionat. Nu va uita niciodată acel succes. Dar acum, spune el, este gata să se întoarcă la serviciu.

„Mă bucur că am din nou băieții sub mine. Cred că și ei sunt reglați pozitiv pentru a merge la muncă și pentru a obține un alt succes de la prima practică ”, a declarat fostul atacant excelent și actualul antrenor Varaďa. „Este o nouă zi, un nou sezon. Iar jucătorii care au stat la baza sezonului trecut pot avea un început mai rău în liga. Se poate întâmpla ca aceștia să rătăcească linia și nu va fi așa.Dar cred că chiar și jucătorii vor fi atenți la acest lucru și vor încerca să reducă maximul. ”

În ultimele două sezoane, Václav Varaďa și echipa sa de realizare i-au adus pe Steelmakers să extragă argintul și aurul. Ce viziune are acum în fața lui?

„Încercăm mereu să construim o echipă care să lupte cu cel mai înalt rang”, a răspuns el. „Nimic altceva nu poate fi dorit. Fiecare dintre noi încă dorește să demonstreze ceva și chiar băieții vor încerca să reușească din nou în păstrare. ”

Echipa Třinec nu s-a schimbat semnificativ. Perechea de portar este diferită. Simon Hrubec cu Peter Hamerlik și Pavel Kantor în playoff au fost înlocuiți de Patrik Bartosak și Petr Kvac.

Tomas Kundratek a revenit în apărare.Varaďa nu a exclus venirea atacantului lui Rostislav Olesz și nici faptul că Vladimír Svačina va continua, dar contractul său a expirat. > “Mi-ar plăcea să-i văd pe urmașii noștri și alți băieți din cadru să o ia pentru asta”, a spus Václav Varaďa. “Dar dacă există un jucător care credem că ne poate ajuta în orice rol, vom încerca să ne consolidăm echipa.”

Antrenorul apreciază revenirea lui Tomáš Kundrátka, care a semnat clubul timp de trei ani. și, spre deosebire de sezonul trecut, nu există riscul de a pleca în străinătate. “Se spune că este imposibil să câștigi fără portar, iar eu spun fără portar, apărare și atac…” Varaďa a zâmbit. „Ne bucurăm că Tomas a decis să continue cu noi.Este încă un jucător bun, eliminat din ligile europene, așa că ne vom baza pe el. ”

Varaďa și Trinec au câștigat și titlul de jucător în 2011. Cu toate acestea, echipa a ajuns în runda de playoff. Ar putea fi un avertisment pentru toată lumea?

“Desigur. Începutul va fi important. Ne-a lipsit anul trecut, după un sezon de argint foarte bun ”, a amintit antrenorul. „A fost o încurcătură în Liga Campionilor și a durat un timp ca jucătorii să-l îndrepte în cap și să-și dea seama că nimic nu va veni de la sine, nu ne-ar da o ceașcă de sărbătorit în septembrie. Începutul sezonului precedent a fost și o lecție pentru ei. Dar aștept cum va arăta. ”

Primul duel pregătitor al familiei Třinec va juca acasă cu Kometa Brno marți viitoare, la ora 17:00. El va intra în Liga Campionilor pe 30.Un program deosebit de provocator îl așteaptă pe antrenor la sfârșitul anului, când Třinečtí va merge la Davos pentru tradiționala Cupa Spengler, dar el, ca și anul trecut, va conduce naționala o echipă de până la 20 de ani la Campionatul Mondial.

„Sunt pe două fronturi. Dar am o echipă de realizare foarte bună, indiferent dacă sunt la Třinec sau la cei douăzeci de ani. Am împărțit competențe, toată lumea știe ce să facă, cum să pregătească, pe cine să privească în extracunecare și în reprezentare “, a spus Václav Varaďa. „Nu vreau doar să particip la vreo competiție. Voi face tot ce putem pentru a câștiga și a juca la maxim și voi lupta pentru succesele pe care le dorim cu toții.Fie pe Frontul Oțel, fie la nivel național. ”