Vreau să mă ajut eu și echipa, spune Cervenka, revenitul lui Sokol

Acum are douăzeci și șase, cu echipe din prima ligă din Slavia, Ostrava și Teplice, precum și aventuri în Linfield, Irlanda de Nord și cu un singur gol înainte. Scoate-l pe Banik din sărăcia agravantă din anii precedenți și întoarce-l cu obiectivele sale la etajele superioare ale mesei ligii a doua. “Vreau să mă ajut eu și echipa și să-l ridic puțin pe Sokolov”, a spus el la întoarcere. “Încă nu merge bine, dar trebuie să o redăm.”

Marek Červenka a jucat paisprezece meciuri pentru Baník în sezonul 2014/2015. A marcat șapte goluri, iar iarna, mama sa Slavia a căutat la el. Cu toate acestea, nu s-a restabilit în echipa din Eden și astfel a ajuns prin Ostrava la Teplice, unde a fost văzut de fostul antrenor al Sokol, Daniel Šmejkal.

În ianuarie 2019, a plecat spre ultima dintre locațiile anterioare.A jucat primăvara pentru localul Linfield FC din Belfast, Irlanda de Nord. „După primăvară, mi s-a spus că ar trebui să continui. Până la urmă, totul a evoluat astfel încât interesul a scăzut, așa că am revenit în Cehia, unde am contract în Teplice. De asemenea, nu au manifestat interes, așa că am fost aproape de acord în Slovacia, unde a trebuit să semnez un contract, dar a căzut în ultimul moment. Am venit la Praga, a spus domnul Hejret, care este interesat ”, explică atacatorul pentru serverul Sokolov, în timp ce în cele din urmă s-a regăsit în orașul minier.

„ Este un jucător cu experiență în ligă, în trecut cu noi deja a lucrat.Sperăm că va contribui la performanțe mai bune, la rezultate mai bune și, astfel, la întoarcerea spectatorilor la galeria stadionului ”, explică Tomáš Provazník, CEO al clubului Sokolov, de ce Sokolov a decis pentru Marek Červenka.

de la întăriri, Jan Hošek, care a mai jucat în cea mai înaltă competiție înainte. Pentru a reveni la nivelurile superioare ale tabelului, Baník vrea pur și simplu să aibă cel mai puternic cadru posibil. „Este din ce în ce mai dificil să aducem jucători la Sokolov pentru că suntem la periferie, trebuie să recunoaștem asta. Dar exemplele lui Honza Hošek și Marek Červenka arată că Baník este un brand bun pentru ei. Aceasta este o veste pozitivă pentru mine “, spune Tomáš Provazník.

” Marek Červenka a avut mai multe oferte, dar a venit aici pentru că știa că funcționează aici.Același lucru este și cu Honza Hošek ”, adaugă Vítězslav Hejret, director sportiv al Baník. Nu a construit un cadru prost în Sokolov în sezoanele anterioare, dar rezultatele au lipsit.

„Am jucat trei ani la rând, așa că am început să pierdem poziția în liga a doua. Poziția noastră este încă puternică datorită mai multor lucruri. Suntem un astfel de club de familie, ceea ce spunem noi, acest lucru este adevărat. Există o certitudine a serviciului. Pe de altă parte, avem nevoie de un sezon bun “, realizează Vítězslav Hejret.

Cel puțin o tură

pentru a ajuta la obiectivele lui Marek Červenka. „Partida împotriva lui Hradec și în a doua repriză în Žižkov nu a fost rea. Acum l-am întâlnit pe Brno, un adversar dur.Dar a fost să câștig puncte ”, regretă revenirea la atacul lui Banik din doar trei runde FNL jucate. De asemenea, el a avut șanse pentru ultima dată împotriva lui Brno. „Eu am avut doi”, spune el. „Ar fi trebuit să schimb cel puțin unul și meciul ar fi fost diferit. Pacat ca am adunat mai intai, apoi este dificil sa joci cu o echipa ca Brno. Dar, după cum spun, a fost jucabil, regretăm “, a rezumat înfrângerea de la domiciliu 0: 2 pentru site-ul clubului Marek Cervenka. „Trebuie să jucăm la fel, dar să adăugăm obiective.După ce vom intra în conducere, cred că va fi un meci complet diferit “, consideră atacantul lui Sokolov din liga a doua.