Třinec a adus jucători care cunosc prima ligă, avertizează Chrudim Froněk

„Am văzut că au o mulțime de jucători noi, cu experiență în prima ligă, deci va fi cu siguranță un meci greu”, spune mijlocașul Chrudim, Tomas Fronek, dar cu siguranță nu renunță: “Principalul avantaj este că vom fi acasă și el spune că în această competiție toată lumea poate juca cu toată lumea, deci nu contează ce adversar vine. ”Chrudim are cu siguranță motivația de a avea grijă de ea din două motive.În primul rând, nu a reușit să întâlnească prima sa întâlnire de acasă cu Líšní (1: 3), care a eșuat absolut după o întrerupere de neînțeles în a doua repriză, iar în al doilea rând: Třinec a învins Boemia de Est de două ori 2: 1 în sezonul trecut.

„Din câte îmi amintesc, baloanele cu lovituri lungi jucau pe un atacant înalt (René Dedič – Chrudim Za Vodojemem a marcat sezonul trecut), dar cred că a plecat la Opava. Este greu de spus dacă au schimbat stilul jocului sau se vor prezenta la fel ca anul trecut.Sunt sigur că ne uităm la videoclip și ne spunem cum să facem acest lucru “, asigură Froněk.

Froněk: Îmi pare rău că nu am ținut în České Budějovice

La mijlocul sezonului de la mijlocul sezonului trecut de la jumătatea a douăzeci și șapte de ani a devenit cel mai bun marcator al Boemiei de Est cu opt hituri anul trecut și ar trebui să fie unul dintre personajele centrale ale listei Chrudim anul acesta. foarte dezamăgitor. În vară și din cauza rănilor, el a eșuat testele în deja marea Budejovice cehă.

„Îmi pare rău că nu am stat acolo. Nu numai pentru că joacă prima ligă, dar și echipa ca atare îmi place de mult.Cunosc foarte mulți tipi care au o grămadă grozavă, așa că sunt teribil de dezamăgit ”, recunoaște Froněk. „Dar nu pot face nimic, sunt acum în Chrudim și voi face tot ce pot pentru a o ajuta. El a marcat cât mai multe goluri și, în viitor, ar fi putut încerca să lupte din nou pentru prima ligă “, adaugă el în mod sportiv.

Chrudim se află în prezent pe locul opt în tabel, cu un scor total de patru puncte. .

Jucătorii din Regiunea Moravo-Silezia au căzut acasă cu Jihlava 0: 1 în ultimul meci, în timp ce Chrudim a marcat un punct valoros pentru o remiză de 3: 3 într-un schimb de focuri la Varnsdorf.