Test mare. Sparta într-o vară goală. Și cum va trata Pilsen cu Boleslav?

Toți aceștia așteaptă runda a treia și în lupta pentru a avansa în playoff-uri probabil un mack bun. Fiecare își rezolvă propriile probleme. Dar două meciuri la rând nu numai că au marcat, dar nici măcar nu au marcat un gol. Și în represalii, preliminariile Ligii Campionilor din Pireu au meritat meritat o taxă de patru goluri. Dar roiul din jurul atacatorului Komličenka atrage acum și atenția – steaua principală a fost atrasă de cei în frunte cu Lokomotiv Moscova toată vara.Liga a fost un pic zdruncinată după startul groazei, dar meciul cu Trabzonspor turc trebuie să fie dus acasă în fața unui stadion gol, deoarece este pedepsit pentru comportamentul rasist al fanilor de anul trecut într-un meci cu Subotica.

premiera nedorită, „regretă antrenorul Vaclav Jilek. „Este adevărat că instrucțiunile mele ajung la jucători mai devreme, dar fotbalul se joacă pentru oameni și este vorba despre emoții. Pentru noi va fi un mare dezavantaj. ”

O, nu! O Letna aglomerată și furtunoasă ar fi putut fi o carte de atu, în schimb, fiecare cuvânt și graba de pe strada principală se vor auzi pe stadion, așa că atmosfera va fi mult fotbal.Pe tribune vor fi prezenți câțiva invitați VIP, personalul clubului și jurnaliști, iar pe stadion vor exista doar manevre de bal, organizatori și paramedici. Jílka și colab. poate chiar mai mult de o provocare decât pregătirea pentru un adversar turc nescris. „Ritmul nu îl va afecta. Vom merge până la capăt “, a promis Michal Sáček pentru întreaga echipă.

Și golul? „Câștigă cu zero în spate. Mai ales nu colectați ”, a spus Jílek. Acesta este motivul pentru care se află într-o situație dificilă împotriva lui Trabzonspor: nu este favorit, dar simte presiunea să înainteze.La urma urmei, întoarcerea în Europa este una dintre prioritățile stabilite pentru club în călătoria planificată. / h3>

Și ce-i cu Pilsen! Vă puteți imagina să nu intrați în scena principală europeană? Din 2011, s-a întâmplat o singură dată, când s-a prăbușit în runda preliminară a Ligii Europene la Ploiești, România, în vara lui 2014. , a făcut un nume în Liga Europeană. Banii din cupe sunt prevăzuți în buget și chiar dacă eventuala eliminare nu ar pune Victoria, cu siguranță ar strica.

„Un meci foarte important.Avem nevoie de cupele europene “, a declarat mijlocașul Jan Kopic înainte de a urca în avionul spre Bruxelles, unde va avea loc meciul – stadionul Anvers nu îndeplinește cerințele europene. = “tit”> FCSB va învinge în sine?

Boleslav pare să aibă cea mai mare liniște sufletească. Avansul ei în playoff-uri ar fi surprinzător, dar nu în afara problemei: FCSB, condus de nebunul proprietar Becali, creează probleme în sine. După un avans înfocat prin Armenia Alaskert, el a criticat atât jucătorul, cât și antrenorul Andone atât de tare, încât antrenorul însuși s-a retras după numai șapte meciuri.În următorul meci din liga, el a sfătuit antrenorii temporari la radio de la tribuna care să-l înlocuiască.

De aceea, echipa bucureșteană găsește cu greu un nou antrenor și este aruncată în meciul cu Boleslav. În plus, trebuie să aibă loc în Giurgio, la 70 de kilometri, deoarece stadionul național unde este acasă urmează să participe la un concert Metallica, ceea ce crește șansa ca joiul mare să nu fie rău pentru toată joi. >