Teplice Shejbal pe critică: Nu mă va simți. Ei bine, voi merge la serviciu

„Antrenorul a avut dreptate să ne critice după Slavia. Este un fapt, a spus Shejbal, originar din Pardubice, în vârstă de douăzeci și cinci de ani. „În calitate de urmăritori, suntem responsabili de apărare, trebuie să-l păcălim. Când există atât de multe obiective, nu contează dacă suntem acolo sau nu. Întotdeauna merge parțial în urma noastră. La fel ca atacatorii, dacă nu marchează. ”

După Slavia, antrenorul Hejkal a vorbit despre o performanță greoaie, indecisă și laxă. Public și personal.

„Sunt o flegmă, nu mă va face să mă simt bine”, a spus Shejbal. „O iau așa cum este. Nu mă îngrijorează. Ce se întâmplă în cel mai rău caz…deci nu voi juca. Și dacă mă concediează, dacă este pe termen lung. Voi merge la muncă și viața continuă. Dar cred că la Ostrava am arătat că putem juca acolo, că ne-am îmbunătățit.Poate că va dura așa. ”

Poate a fost nevoie de o palmă cu Slavia. „Am jucat la zece, este o sinucidere împotriva unei echipe precum Slavia. Am făcut o greșeală, am vrut să încercăm să jucăm din spate. Dar Slavia are o presimțire bună, am împins-o greșit, au luat mingea și i-au dat primul gol. Totuși, trebuie să joci împotriva celor mai puternici cât mai mult timp, am văzut asta la Ostrava, iar apoi echipa devine nervoasă ”, spune Shejbal.

“Apoi am obținut un al doilea gol și atunci trebuie să deschideți jocul.Am avut un teren teribil de întins, au avut mult spațiu la mijloc, apoi au pariat pentru noi, iar eu și Jeřábek am apărat și ciupercile. ” „Nu am câștigat de mult timp, deci ușurare. Dar nu zburăm în nori, suntem smeriți și continuăm să lucrăm. Nu credem că va continua singur ”, își dă seama că opritorul. „Eu, Jeřábek, dar și Čmovš și Hasil încerc să facem ce putem în timpul antrenamentelor. Și nu contează cine va juca dacă lucrează pentru echipa defensivă. Ne-am obținut puțin mai bine împotriva Ostrava, eram mai compacti, nu la fel de risipiți ca împotriva Slaviei, unde aveam multe găuri în centru.Eram deja la Ostrava și nu am lăsat-o să aibă prea multe șanse. ”S-a oprit în ritmul amânării producătorului de sticlă a duelului de duminică cu Mladá Boleslav, care era îngrijorat să revină din prestația cupei din Kazahstan.

„Suntem destul de furioși. Antrenamentele au avut doar o pantă, multă agresivitate. Știam că Boleslav are un program dificil, credem. Acum îi punem trâmbițele în mână, aruncându-l la data dorită. Înțeleg, există anumite circumstanțe, ar trebui să fie dificile. Dar sunt problemele lor. Le facem mai ușor, le facem greu pentru noi înșine.Și brusc, producătorii de sticlă joacă trei din primele patru partide în afara, lovind vineri la Zlín.