Spartak a venit pentru Souček și regele. Nu sunt de vânzare, a auzit de la Tvrdik

Sport Express a declarat miercuri că Spartacus i-ar fi plăcut pe King și Soucek. „Spartak este interesat de doi jucători din Slavia din Praga. Ei sunt mijlocașul defensiv al King și Soucek “, a scris cotidianul rus.

Reprezentanții Spartak au ajuns la Praga, dar au zburat nevăzuți.

„ Conducerea de top a clubului rus a vizitat Republica Cehă în ultimele zile. Chiar și cu tot respectul fotbalistic pentru importanța acestui faimos club, Slavia a refuzat chiar să deschidă discuții de amabilitate pentru ambele transferuri ”, a declarat Tvrdík pe contul său de Twitter pentru unul dintre fanii slavi.

Slavia a pierdut transferul de vară. patru jucători importanți.Urmaritorii Simon Deli si Michael Ngadeu si-au folosit clauzele de iesire in contracte si au ramas fara aprobarea clubului. Deli s-a transferat la Bruges și Ngadeu la Gand.

Mijlocașul național slovac Miroslav Stoch s-a transferat la PAOK Salonic, la cererea sa. Și Slavia a fost de acord.

Procesul lui Jaromir Zmrhal a fost eliberat de club la Brescia. „A făcut multe pentru Slavia în ultimii ani și a meritat-o. Antrenorul este de acord cu transferul său și este recomandat de directorul sportiv. Astăzi, Slavia are o serie de alternative comparabile cu marea majoritate a pozițiilor ”, a explicat Tvrdík.Deși a avut oferte pentru transfer în vară, a semnat un nou contract îmbunătățit până în vara anului 2024. Slavia evaluează mijlocașul național la 15 milioane de euro (aproximativ 380 de milioane de coroane). Doar această sumă din contract are o clauză de ieșire.

Regele în vârstă de douăzeci și unu de ani aparține generației viitoare, căci Slavia înseamnă viitorul.

Spartak Moscova Jordan Larsson, fiul celebrului atacant suedez Henrik Larsson. Mai mult, campionul mondial german din 2014, André Schürrle de la Dortmund, și atacantul național al Argentinei, Ezequiel Ponce, de la AS Roma.