Efortuna

Pariul unu este un site de pariuri sportive, cazinou si cazinou live care se adreseaza in primul rand jucatorilor romani. Site-ul este disponibil si in alte limbi, inclusiv turca, spaniola si germana. Ca multe carti sportive, aceasta este o operatiune internationala, un site care vorbeste cele mai multe limbi, dar care cel mai important vorbeste singura limba pe care toti pariorii sportivi o pot intelege: limba fotbalului.

Exista mai mult la EFortuna decat fotbal, mult mai mult, dar nu este surprinzator ca fotbalul ia rolul central, cu toate ligile majore acoperite de la Bundesliga germana la La Liga spaniola pana la premiera engleza. Aruncati o serie de alte sporturi internationale de pe ambele parti ale Atlanticului si EFortuna a acoperit toate bazele. Exista, de asemenea, cateva sloturi extrem de colorate, demne de verificat care acopera o serie de teme exotice, plus un numar care are jackpoturi progresive. Un cazinou in direct finalizeaza procedurile.

Este compania care opereaza EFortuna. Acestea au sediul in Malta si sunt autorizate de catre Autoritatea pentru jocuri din Malta. Pe pagina sa Despre, site-ul vorbeste despre modul in care operatorii sai au o experienta de peste un deceniu in industrie. De asemenea, subliniaza angajamentul EFortuna pentru siguranta, fiabilitate si transparenta.