Grand Tour de ciclism regizat de America de Sud. Va răspunde Europa la Vuelta?

Și acum Carapaz, sau una dintre armatele columbiene, va câștiga la Vuelta, care începe în două săptămâni? Și pentru că ecuadorianul Carapaz, spre deosebire de el, se pregătea pentru concursul spaniol. excretate.

“Dintr-o dată vor fi atât de mulți lideri în echipă încât vom face meciuri în autobuz înainte de fiecare cursă”, a glumit Thomas cu Chris Chris Froom către celelalte stele ale grajdului.

În ciuda dispariției lui Bernal, Vuelta va vedea o enclavă columbiană puternică condusă de campionul 2016 Nair Quintana al Movistar, Miguel Ángel López de la Astana și Estéban Choust de la Mitchelton-Scott vindecat.

“Pista Vuelta este construită ideal pentru mine anul acesta, cu urcări mai lungi, mai puțin explozive”, spune López . „Voi încerca să îmbunătățesc locul trei anul trecut.”

Quintana spune, de asemenea, ferm: „Turul nu s-a dovedit așa cum ne așteptam.Să încercăm să câștigăm Vuelta. ”

Plurialul este important pentru Movistar. Probabil va alege din nou strategia celor trei lideri. De această dată cu un triumvirat compus din Richard Carapaz, Nairo Quintana și Alejandro Valverde.Chiar și Quintana își schimbă culorile după sezon și merge la grajdul francez Arkea Samsic. „Este o realitate că Nairo și Richard (Carapaz) ne vor părăsi”, a confirmat managerul echipei Eusebio Unzué. “Încă au încrederea noastră deplină în Vuelta.”

Cine se va detașa restul lumii în Spania împotriva Americii de Sud? Geraint Thomas și Steven Kruijswijk .

Thomas a amânat temporar roata săptămâna trecută. “După trei luni de viață ca călugăr, mă bucuram de bere, burgris și pizza”, a spus Welshman. M-am simțit ruinat ca la sfârșitul sezonului. Este groaznic cât de repede poate crește volumul corpului meu și atunci mă simt groaznic.Aveam nevoie să transpir. ”La început, Kruijswijk trebuia să fie un lider comun în echipa Jumbo cu Primoz Roglic, al treilea din Giro. Dar echipa slovenă s-a retras din nominalizarea pentru Vuelt miercuri, conform informațiilor neoficiale, dar în loc de Marele Tur al Spaniei, „singura” cursă din jurul Marii Britanii trebuie să meargă. Motivul este oboseala totală a corpului. „SPK! Unul dintre cei mai buni bicicliști din lume nu va fi în Vuelta “, răspunde portalul slovean zurnal24.sl.

Semnele de întrebare primează, de asemenea, în apărarea campionului apărător Simon Yates . Are în picioare Giro (locul 8 și dezamăgirea) și Tour (două etape câștigate).

Yates va suporta cu adevărat trei curse Grand Tour într-un singur sezon?Dintre pilotii din clasamentul general, Valverde a procedat la fel în 2016.

„Lăsăm totul deschis până acum”, a declarat Matt White, șeful Yates la Mitchelton-Scott. În acest moment, este sigur că unul dintre liderii (sau singurul lider) al grajdului va fi cheia din Spania și că Adam Yates, gemenul lui Simon, nu intenționează să înceapă.

clasificarea generală este încă în nominalizările echipei? Teo Geoghegan Hart va apăra culorile lui Ineos, dar de data aceasta, spre deosebire de Giro, el este mai mult un ajutor.Echipa Bahrain Merida va fi condusă de Domenico Pozzovivo , tricoul echipei Emirates va prezenta câștigătorul din 2015 al Fabio Aru și talentatul Tadej Pogačar. Liderul de rezervă al Astana ar trebui să fie Ion Izagirre.

Linia de mers și liderii unor grajduri stabile sunt încă necunoscute.

Amprenta cehă pe Vuelta poate fi mai mare decât pe Gir și Tour. Zdeněk Štybar în culorile grajdului Deceuninck-Quick-Step se gândește la triumf în unele dintre etapele clasice, deși probabil va trebui să împărtășească conducerea cu Philipp Gilbert.

Când pelotonul decolează la începutul cronometrului echipei din Torrevieja pe 24 august, rapoartele vor fi clare.Între timp, Thomas, López, Carapaz și Kruijswijk sunt previziunile pentru casele de pariuri.