Betano

In primul rand, faceti clic pe butonul galben „Join Now” din coltul din dreapta sus al paginii de pornire. In continuare, introduceti detaliile de inregistrare. Nu solicita nimic iesit din comun, doar numele dvs., adresa de e-mail si cateva detalii de contact. Incarcati si documentul de verificare a adresei de aici.

In cele din urma, cand sunteti inregistrat si verificat, conectati-va la noul cont si plasati un depozit care se califica. Trimiteti un e-mail la promotii@Betano.co.za, anuntandu-i ca ati depus depozitul. Isi vor credita bonusul in 24 de ore.

O modalitate mai buna de a face acest lucru este sa faceti clic pe fila „pariuri live” din partea de sus a barei laterale. Acest lucru va va arata cate meciuri sunt in prezent in joc in fiecare sport. Daca faceti clic pe acest numar, o caseta derulanta va va afisa potrivirile disponibile. Puteti apoi faceti clic pe meciul ales pentru a afisa pariurile.

In timpul unui meci de fotbal, cateva exemple de pariuri ar fi cine castiga prima repriza, cine inscrie urmatoarea, ora urmatorului gol si scorul exact.
Exista streaming in direct de cea mai buna calitate cu conditia sa aveti cel putin un sold pozitiv fie el cat de mic, dar urmatorul joc de urmarire animat si actualizari statistice in timp real sunt urmatorul lucru.