Case de pariuri

Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article
art

Case de pariuri

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale : Va recomandam sa jucati live la urmatoarele agentii de pariuri online : , si , parerea noastra este ca acestea sunt printre cele mai bune agentii care au oferta de pariuri live foarte bogata.

Mai mult ca sigur prima intrebare pe care pune toate lumea in legatura cu pariuri online este daca banii depusi si datele personale sunt in plina siguranta la aceste agentii de pariuri sportive. Totul a pornit din Anglia, de la marea pasiunea manifestată la acest gen de evenimente (de aici şi proverbiala dependenţă a insularilor de pariuri, care, cu timpul, au început să părăsească sfera sportului, actualmente pariindu-se pe cele mai neobişnuite şi bizare evenimente). Teoria psihologică spune că jucătorul se va întoarce mai devreme sau mai târziu să parieze parte oarecare din suma câştigată, iar la un insucces previzibil se va grăbi să-şi recupereze pierderea, şi aşa mai departe, până când toată suma câştigată iniţial sau mare parte din ea se întoarce acolo de unde a venit... Această teorie este confirmată copios de statistică, foarte mulţi jucători lăsându-se atraşi de diversiunea pusă la cale de organizatori, cu complicitatea propriilor slăbiciuni.

În prezent există pe Internet site-uri de analiză şi informare, care semnalează asemenea situaţii, dar numai pentru casele de pariuri la care se poate juca prin telefon sau on-line, pentru a se elimina barierele legate de distanţe fizice, graniţe etc.