Covor copii

Information

Added: 2018-01-08
Category: articole

art

Covor copii

Sifoniere in doua usi, soldati in usi, paturi si comode noi. Pret: ascendent, Pret: descendent, Nume produs: A la Z, Nume produs: Z la A Cumpara Pat Etajat Classic 1x 2x 1cm, Natur online de la eMAG la pret avantajos.

Patul se vinde cu doua saltele, cu huse din material textil, huse. Dormitor tineret Laguna cu saltea Lexus 1x 2cm. Mobilarea unei case este categoric un efort financiar.

Anunturi dormitor tineret - dormitor tineret. Ca de obicei sunt super materialele. Noi sintem fff incintati de aceste cearsafuri.

Mi-ati mai facut mai demult doua huse de pat si sint extrem de bune. sa va mai urmaresc modelele si poate in curand sa comandam si lenjerie mare. Acum ora a ajuns sotul de la posta cu coletul si am pus lenjeria la patut.

Livrarea produselor se face prin Posta Romana sau curier rapid,cu plata transportului la client. Comenzi la lenjeriepatieftina@ sau la magazin: 4 aparatori pt toate laturile patutului;umplutura 200gr/mp.

MI-AS DORI CA ,LA ATELIERUL MEU, CLIENTUL SA-SI POATA CREA MODELUL PRODUSULUI DUPA CUM DORESTE.AVETI,ASADAR,POSIBILITATEA SA ALEGETI DVS MODELUL:CULORILE , DESENELE ,VOLANASELE,,DIMENSIUNILE PE CARE LE DORITI. Alegeti patura groasa si pufoasa, care sa aiba dubla. Preturi pentru CUVERTURI DE PAT de la 3lei.

Microfibre softdream Are tripla intrebuintare Cuvertura de pat dublu, invelitoare de canapea sau patura foarte groasa si fina potrivita intregii familii. Patura dubla pentru pat - patura patura, patura pentru pat, patura groasa. Patura dubla sides foarte groasa si pufoasa - PRET incepand de la 7Lei.

Patura cu fete pentru pat, groasa si pufoasa ca pilota, la doar 1RON de la 3RON. Pături și seturi de pături de calitate pentru un dormitor deosebit. Comandă online pături pentru pat de și persoane.

Cm x 1Cm - se recomanda deci si pentru copii, tineri dar si pentru adulti.

Sursă - saltea bebelusi Banaby